Norrbo Bygg & Montage: Din Tillbyggnadsexpert Med Stort Engagemang

Välkommen till Norrbo Bygg & Montage

Det lilla byggföretaget med det stora engagemanget. Vi är experter på tillbyggnad och här för att hjälpa dig förverkliga dina drömmar om ett större och mer funktionellt hem.

Professionell rådgivning

Vi erbjuder konsultation och planering för att säkerställa att din tillbyggnad uppfyller dina behov och önskemål. Vi hjälper dig att välja rätt material och konstruktionsmetoder för att maximera värdet av ditt projekt. Läs mer om våra tjänster.


Bygglovsexpertis

Vi hjälper dig att navigera i bygglovsprocessen och säkerställa att ditt projekt följer alla lokala regler och bestämmelser. Läs mer om bygglov.


Kvalitetsarbete

Vår erfarna och engagerade personal utför allt arbete med stor omsorg och precision. Vi garanterar en tillbyggnad som är både estetiskt tilltalande och funktionell. Besök snickeriet för att lära dig mer om vårt arbete.


Samarbete med andra hantverkare

Vi koordinerar med andra yrkespersoner som elektriker, rörmokare och målare för att säkerställa att alla aspekter av ditt projekt är korrekt integrerade och slutförda.


Anpassade lösningar

Vi tror att inget är omöjligt förrän motsatsen är bevisad. Vi är flexibla och innovativa i vår problemlösning, vilket innebär att vi alltid är öppna för att utforska nya idéer och metoder för att göra din tillbyggnad så unik och anpassad som möjligt.


​​​​​​​Inspirerande exempel

Vi har genomfört en mängd olika tillbyggnadsprojekt och har en stor portfolio av lyckade arbeten. Besök vår inspirationssida för att se några av våra tidigare projekt och få idéer för ditt tillbyggnadsprojekt.

Frågor och Svar


Vad är en tillbyggnad?
En tillbyggnad är en utökning av en befintlig byggnad genom att lägga till ytterligare utrymme eller rum. Det kan innebära att utöka husets fotavtryck, lägga till ett nytt rum eller skapa ytterligare boyta. För mer information om tillbyggnader, besök tillbyggnad.

Hur stor får en tillbyggnad vara?
Storleken på en tillbyggnad kan variera beroende på lokala byggregler, bygglovsbestämmelser och den befintliga byggnadens struktur. Det är viktigt att konsultera en expert inom byggbranschen och kontrollera de lokala bestämmelserna innan du påbörjar en tillbyggnad.

När behövs bygglov för tillbyggnad?
Bygglov behövs vanligtvis när en tillbyggnad innebär en betydande förändring av den befintliga byggnaden, dess användning eller dess påverkan på grannskapet. För mer information om bygglov och tillbyggnader, besök bygglov.

Hur mycket kostar det att bygga ut 40 kvm?
Kostnaden för att bygga ut 40 kvm varierar beroende på en rad faktorer, såsom materialval, arbetskostnader, geografisk plats och projektets komplexitet. För att få en uppskattning av kostnaden för ditt specifika projekt, rekommenderas det att begära en offert.

Vad skiljer en tillbyggnad från en påbyggnad?
En tillbyggnad innebär att man utökar en befintlig byggnads fotavtryck, medan en påbyggnad innebär att man lägger till en ny våning eller utrymme ovanpå en befintlig byggnad. Båda metoderna syftar till att skapa mer boyta, men de involverar olika konstruktions- och planeringsprocesser.

Måste man ha bygglov för att bygga ut huset?
I de flesta fall krävs bygglov för att bygga ut ett hus, men det kan finnas undantag beroende på projektets omfattning och lokala bestämmelser. För mer information om bygglov och tillbyggnader, besök bygglov.

Vad kostar en tillbyggnad på 60 kvm?
Kostnaden för en tillbyggnad på 60 kvm beror på en rad faktorer, såsom materialval, arbetskostnader, geografisk plats och projektets komplexitet. För att få en uppskattning av kostnaden för ditt specifika projekt, rekommender