Köpvillkor

Allmänt

Dessa villkor gäller mellan dig som kund och Bergs mekaniska AB vid beställning av varor på bergsmekaniska.se För att beställa måste du som kund ha fyllt 18 år. Vi erhåller oss rätten att under vissa omständigheter ändra eller neka en beställning. Vi reserveras oss för slutförsäljning och eventuella skrivfel.

Priser

Vid beställning på Bergsmekaniska.se gäller priset som anges för den tidpunkt din beställning genomförs. Alla priser anges i svenska kronor (SEK) och är exklusive moms. Priserna inkluderar inte frakt, emballage eventuella betalningsavgifter, dessa anges separat på ett tydligt sätt innan beställningen slutförs.

Betalning

I samarbete med Klarna Checkout erbjuder vi direkt-, faktura-, del- och kortbetalning. Ta del av Klarnas villkor här.

Avhämtning - leverans

Alla leveranser sker med Schenker.

Ångerrätt

Vid försäljning till konsument tillämpar Bergs mekaniska AB de tvingande regler som följer av tillämplig lagstiftning. Mer information om Distans- och hemförsäljningslagen och Konsumentköplagen finns på www.konsumentverket.se.
Vänligen kontakta oss genom att maila [email protected] vid eventuell retur för frakthandlingar.

Retur

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt.

Reklamation

Du har rätt att reklamera din beställning inom skälig tid enligt konsumentköplagen. Reklamationsrätten gäller oavsett om felet är synligt eller dold med förutsättning att felet inte uppstått som följd av felaktigt bruk av varan.

Personuppgifter

Bergs mekaniska AB behandlar dina personuppgifter, såsom kontaktuppgifter och orderinformation för att kunna hantera din beställning. Du kan läsa mer om vår Integritetspolicy här.

Kontaktuppgifter

​​​​​​​Epost [email protected]