Derma Innovation är din distributör av högkvalitativa skönhetsprodukter.

​​​​​​​Vårt sortiment erbjuder högteknologiska produkter och maskiner för kosmetisk pigmenteringsutbildningar inom en rad olika områden. Vi kan hjälpa att utveckla och öka er försäljning med marknadens ledande producenter inom skönhetsvård. Ni kan beställa produkterna via mail eller köpa direkt i vår webshop.
Nouveau Contour´s patenterade utrustning ger överlägsna resultat inom permanent make-up för kunder världen över. Innovativ utrustning för perfekta resultat. Det självklara valet för framgångsrika spa, salonger, medi-spa och läkarmottagningar. 
​​​​​​​
Nouveau Contour Pigment tillverkas enligt samma rigorösa normer som dess utrustning. Sträng kvalitetskontroll garanterar bara det bästa, endast färgämnen av högsta kvalitet används. Färgpaletten är framtagen för att uppnå naturliga och varaktiga resultat.
Nouveau Contour´s nålar har bästa prestanda för dig och dina kunder. Den är sterilt förpackad som förhindrar kontaminering och ger dig försäkran om total säkerhet.

​​​​​​​
Nouveau Contour - derma innovationNouveau Contour - derma innovation
Nouveau Contour - derma innovation

Marknadens ledande producent Nouveau Contour, Master in Micropigmentation. 

Vi kan hjälpa att utveckla och öka er inkomst med marknadens ledande producent Nouveau Contour, Master in Micropigmentation.  Vi säljer skönhetsutrustningar som är CE-godkänd och tillverkas i Europa. Våra utbildningar vänder sig till er i skönhetsbranschen som skönhetsterapeuter, skönhetskliniker och hudterapeuter.
Hos oss kan du förverkliga din potential, lära dig av våra stödjande proffs och träna med oss. 
Vi erbjuder dig en modern blandning av teori och en stark betoning på övning med modeller.  Vi lämnar dig inte ensam: även efter träning står vi vid din sida med ett medföljande program för din karriär. Du kan utbyta idéer och erfarenheter med kollegor inom en lokal gemenskap samt internationella. Vi erbjuder inte bara de finaste produkterna, alla tillverkade i Tyskland, utan också utmärkta utbildningskurser. Hos oss kan du lära dig världens mest innovativa tekniker med en omfattande teoretisk och praktisk grund. Du kommer inte att vara ensam efter din utbildning: vi följer dig hela din karriär.